Ingezonden persbericht


-persbericht-

PAUS DOORBREEKT EINDELIJK STILZWIJGEN

Paasrede bij Comedy Central op eerste paasdag

Amsterdam, 18 maart 2010
Na een periode stilte doorbreekt Paus Benedictus XVI eindelijk zijn stilzwijgen over de vele aantijgingen van seksueel misbruik door pedofiele priesters. De Paus spreekt zich over de kwalijke kwestie uit tijdens zijn beruchte Paasrede en wordt bijgestaan door twee van zijn koorknapen.

Overige onderwerpen waar de Paus zich over uit laat zijn de wereld kampioenschappen voetbal, Brangelina en het succes van de Nederlandse Tv-persoonlijkheden Linda de Mol en Sylvie van der Vaart in zijn thuisland Duitsland. Ook spreekt de Paus zijn verbintenis met ons protestante koningshuis uit en geeft toe dat hij tijdens het jaarlijkse St.Travestie feest in de Catacombe verkleed was als onze vorstin koningin Beatrix.

De Paasrede zal op zondag 4 april in een Prettig Pasen Special exclusief bij Comedy Central worden uitgezonden om 20.00 uur. In de special zal de Paasrede worden opgeluisterd door verschillende Paasafleveringen van South Park en The Simpsons, waarin het Christelijke geloof en de viering van Pasen centraal staat.

De Prettig Pasen Special is te zien op zondag 4 april vanaf 20.00 uur bij Comedy Central.
- EINDE BERICHT -