Ingezonden persbericht


Persbericht
LEZING innerlijke vrede
Door Lama Jigmé Namgyal is samenwerking met Phuntsok Chö Ling

Op eerste Paasdag 4 april om 13.00 uur geeft Lama Jigmé Namgyal een lezing in het Theater van het Wereldmuseum over 'innerlijke vrede'. 24 uur per dag worden we beïnvloed door positieve en negatieve emoties en gebeurtenissen. We zijn op zoek naar blijvend geluk en vrede in ons leven en dat is dichterbij dan je wellicht denkt. De lezing geeft inzicht in dat wat je bezig houdt en vragen als 'wie ben ik'.

Binnen de Tibetaanse boeddhistische wijsheidstraditie staat het realiseren van innerlijke vrede centraal. Iedereen is in staat een stabiele staat van innerlijke vrede te bereiken met de juiste methoden, kennis en authentieke technieken.

Lama Jigmé Namgyal is opgegroeid in het oosten van Tibet en studeert al van jongs af aan boeddhisme. Op een open, directe en vaak humoristische wijze slaat hij een brug naar zijn westerse publiek. Hij beschikt over de bijzondere kwaliteit om zijn publiek een ervaring voorbij woorden te geven.

De lezing zal in het Engels worden gehouden en wordt vertaald. De lezing begint om 13.00 uur en duurt tot 15.30 uur Voor reserveringen, tel: 010-2707190 of info@wereldmuseum.nl. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar.

Wereldmuseum Rotterdam

Willemskade 25, 3016 DM Rotterdam
Bereikbaar met: Tram 7: richting Willemsplein, eindhalte Willemsplein