RTL Group

Open huis bij eerste aflevering 'Koffietijd'

Op maandag 5 april is 'Koffietijd' na een afwezigheid van negen jaar terug bij RTL 4. Hoewel het nieuwe presentatieduo Loretta Schrijver en Quinty Trustfull straks elke werkdag één gast ontvangen, is dit bij de aftrap op Tweede Paasdag anders. Zo komen er tijdens een soort Open Huis verschillende gasten langs: Gordon komt over zijn nieuwe boek praten maar ook Caroline Tensen en tuinman Lodewijk Hoekstra schuiven even aan. Tevens is er contact met Winston Gerschtanowitz, die in Thailand is voor het RTL 4-programma Kanjers Van Goud. Later in de week komen Jan Smit, Natasja Froger en Albert Verlinde op de koffie.

Tussen 1994 en 2001 schreef Koffietijd tv-geschiedenis in Nederland. In het in een nieuw jasje gestoken ochtendmagazine wordt de kijker straks weer bijgepraat over uiteenlopende zaken. Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn een aantal terugkerende themas in het programma. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips. Koffietijd is straks dus weer het goede begin van de dag, zoals de kijker gewend was.

Uitzending: RTL 4, vanaf maandag 5 april elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur.

Website: koffietijd.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.