RTL Group

Dagelijks om 13:00 uur koffiebreak bij RTL Lounge

Vanaf maandag 5 april keert het vertrouwde Koffietijd! in een nieuw jasje terug bij RTL 4. RTL Lounge-kijkers krijgen de kans het magazine elke werkdag om 13.00 uur bij de digitale zender te zien.

Nicolas Eglau, Head Business Development, Strategy & Thematic Channels van RTL is zeer blij met deze mooie aanwinst: Zes maanden na de start van RTL Lounge krijgt de zender steeds meer een eigen identiteit. Zowel gloednieuwe programmas als Super Swank en Living The Life als actuele RTL-programmas hebben een prominente plaats op de zender. Met een eigen koffiemoment om 13.00 uur biedt het kanaal een mooi extraatje voor haar vrouwelijke kijkers.

In Koffietijd! wordt de kijker als vanouds bijgepraat over uiteenlopende zaken en schuiven dagelijks bekende en onbekende gasten aan bij Quinty en Loretta. Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn enkele terugkerende themas in het programma. Ook is er aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips. Het magazine sluit hiermee perfect aan op de vrouwelijke kijker en de vaste themas van RTL Lounge.

RTL Lounge is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste digitale zenders van Nederland. In de maand februari bereikte de zender maar liefst 3,1 miljoen unieke kijkers als etalagekanaal bij Ziggo en Caiway, waardoor veel nieuwe kijkers de zender hebben gevonden.

De zender is te ontvangen door digitale abonnees van UPC met een Royaal-pakket, door Ziggo-klanten met een Film & Entertainment-pakket of een Digitaal Totaal-pakket en door Caiway-abonnees via het Delight-pakket of de bundel Complete.

Uitzending: vanaf maandag 5 april elke werkdag tussen 13.00 en 14.00 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, tel: 035 - 6718598, karin.bouwknegt@rtl.nl.