Politie Twente

Persberichten Politie Twente 5 april 2010

Rijbewijs ingevorderd

Enschede

Op maandag 5 april omstreeks 03.20 uur is een 24-jarige automobilist uit Enschede gecontroleerd op de Walkottelanden in Enschede op het gebruik van alcohol. De blaastest wees uit dat de man teveel alcohol had genuttigd. Hij blies 1.08 promille. Het betreft hier een beginnend bestuurder. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal zal worden opgemaakt. (2010029813)

Rijbewijs ingevorderd

Oldenzaal

Op maandag 5 april omstreeks 01.30 uur is een 25-jarige automobilist uit Enschede gecontroleerd op de Ossenmaatstraat in Oldenzaal op het gebruik van alcohol. De blaastest wees uit dat de man teveel alcohol had genuttigd. Hij blies 0.98 promille. Het betreft hier een beginnend bestuurder. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal zal worden opgemaakt. (2010029799)

Parkeerautomaat parkeergarage opengebroken, twee mannen aangehouden

Almelo

Op zondag 4 april omstreeks 03.35 uur zagen agenten dat een auto komende vanaf de Gravenallee de Hofstraat in reed. Dit is in strijd met de gesloten verklaring. De auto werd aan de kant gezet, zodat een bekeuring kon worden uitgereikt. In de auto troffen de agenten zaken aan die met een mogelijke diefstal te maken konden hebben. De mannen werden aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader verhoor. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat een parkeerautomaat in parkeergarage Oosterborgh in Almelo was opengebroken. De mannen, 25 en 21 jaar oud, afkomstig uit Den Haag, die zijn aangehouden worden hiervan verdacht. Zij zijn in verzekering gesteld. (2010029619)



Politie Twente