Politie Gelderland-Zuid

Kom bij de politie

Inbreker ervandoor

Tiel, 05-04-2010 o Zondagavond rond 22.10 uur maakte een getuige melding van een woninginbraak aan De Hennepe in Tiel. De politie ging erheen en sprak met de meldster, die aangaf dat zojuist een manspersoon uit het raam zou zijn 'gevallen'.

Ter plaatse bleken een poort en een raam te zijn opengebroken. De meldster hoorde glasgerinkel en zag vervolgens een (jonge)man uit een raam op de eerste verdieping struikelen of vallen. Het zou gaan om een lang en mager persoon, hij droeg een donker glimmend jack met bontkraag. De inbreker is er te voet in de richting van het centrum vandoor gegaan.

De politie heeft in de omgeving nog naar de verdachte uitgekeken, maar deze niet meer aangetroffen. Er zal aangifte worden opgenomen en nader (sporen)onderzoek worden ingesteld.

Getuigenoproep
Hierbij doet de politie tevens een oproep aan getuigen. Wie heeft zondagavond Eerste Paasdag iets van de inbraak(poging) aan De Hennepe gezien of gehoord? Wie heeft tussen 22.15 uur en 22.30 uur een man in die buurt richting centrum zien lopen die voldoet aan het opgegeven signalement?
U kunt uw informatie doorgeven aan de politie in Tiel via telefoonnummer 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 05-04-2010 13:43 | © Regio Gelderland-Zuid |