Politie Gelderland-Zuid

Kom bij de politie

Twee aanhoudingen in politieonderzoek

Druten, 05-04-2010 o Na een melding maandagochtend vroeg gingen politieagenten met spoed naar een woning in Druten. Daar zou een ex van de meldster proberen binnen te komen. Even later werd gemeld dat zij gestoken zou zijn. Ter plekke bleek de vrouw ongedeerd. De politie stelde een nader onderzoek in en hield twee personen aan, zowel de ex als de vrouw.

Aangekomen bij de woning van de meldster, een 34-jarige Drutense, trof de politie binnen een steekwapen. Dit is voor verder onderzoek in beslag genomen. De vrouw zelf had geen letsel, zo bleek. Zij vertelde dat haar ex er na een ruzie met de auto vandoor was gegaan. De agenten gaven gegevens van de auto en de man door aan de politiemeldkamer. Die gaf andere eenheden opdracht naar het voertuig uit te kijken. Al snel trof de politie deze auto in de omgeving aan en werd de bestuurder, van 37 jaar uit Nijmegen, als verdachte aangehouden.

Uit zijn verhaal werd duidelijk dat hij aangifte wenste te doen tegen de vrouw wegens mishandeling. Daarop hielden de agenten in Druten de 34-jarige vrouw aan. Er is nader politieonderzoek opgestart. Beide verdachten zijn ingesloten op het politiebureau en worden verhoord. Inmiddels is duidelijk geworden dat de twee voor dit incident al ruzie hadden gehad in Nijmegen, waar politiemensen mee bezig zijn geweest. (08)

Laatst gewijzigd 05-04-2010 14:21 | © Regio Gelderland-Zuid |