Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

NIEUW OP NICKELODEON:
FANBOY & CHUM CHUM

BELEEF VANAF MAANDAG 5 APRIL DE GRAPPIGSTE AVONTUREN VAN DEZE TWEE BESTE VRIENDEN MEE!

Amsterdam, 11 maart 2010

Het komt niet heel vaak voor dat je iemand tegenkomt met wit ondergoed over z'n normale kleding. Ach, in eerste instantie ziet het er misschien een beetje vreemd uit, maar bij de vrienden Fanboy & Chum Chum is het de normaalste zaak van de wereld! Vanaf 5 april kunnen we van ze genieten!

Fanboy is 11 jaar oud en dol op alles wat met stripboeken, tekenfilms en science fiction te maken heeft. Zijn fantasie slaat regelmatig op hol, hij wil alles uitproberen en het maximale uit de dag halen, wat regelmatig tot vreemde situaties leidt. Je kunt Fanboy herkennen aan zijn paarse masker en het groene superheldenpak. En ja, Fanboy en Chum Chum dragen beide een herkenbare witte onderbroek. Superman heeft toch ook succes met zijn 'look'! Fanboy kan altijd op zijn beste vriend Chum Chum rekenen. Niets en niemand kan tussen deze twee komen! Chum Chum is bijna 10 jaar oud en zit bij Fanboy in de klas. Samen met hun vrienden beleven ze het ene avontuur na het andere en is geen dag hetzelfde.

Overigens willen leraren en gefrustreerde winkeliers maar al te graag dat Fanboy en Chum Chum zich als normale kinderen gaan gedragen. Maar wat is eigenlijk normaal?

De makers
Steve Tompkins is de schrijver van deze serie en heeft al vele prijzen in de wacht gesleept voor zijn aandeel in bekende series als The Simpsons en Everybody Loves Raymond. Fred Seibert is een ware 'animatie-veteraan' en, samen met Eric Robles, producer van Fanboy en Chum Chum. Hij is het brein achter succesvolle series als My life as a Teenage Robot en The Jimmy Timmy Power Hour.

Kijk voor de eerste beelden van Fanboy & Chum Chum naar het filmpje in de bijlage!

Fanboy & Chum Chum: vanaf 5 april van maandag t/m vrijdag om 07.25 en 17.10 uur op Nickelodeon

www.nickelodeon.nl

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.