IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 5 t/m vrijdag 9 april 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 5 april
Omroep: Llink, presentatie: Mieke Spaans

Mieke Spaans spreekt met schrijfster Wanda Reisel over haar roman 'Plattegrond van een jeugd'.


* Dinsdag 6 april
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdellah Dami

Abdellah Dami gaat in gesprek met filosoof Michiel Leezenberg in het kader van de Maand van de Filosofie. Leezenberg verbleef enige tijd in het Midden-Oosten en publiceerde het boek 'Islamitische filosofie', waarvoor hij de Socrates-Wisselbeker ontving.


* Woensdag 7 april
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken heeft pianist Wibi Soerjadi te gast. Na het rampjaar 2009, waarin Soerjadi tijdelijk zijn gehoor verloor, is hij dit jaar een nieuwe levensfase ingegaan. Half maart mocht Soerjadi de Classic FM Award in ontvangst nemen.


* Donderdag 8 april
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

In het kader van de Maand van de Filosofie praat Jurgen Maas met filosoof Hans Achterhuis over zijn nieuwe boek 'De utopie van de markt'. Kortom, over het einde van het neo-liberalisme.


* Vrijdag 9 april
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman gaat in gesprek met Hans van den Bergh. Van den Bergh was jarenlang voorzitter van het Multatuligenootschap en werkte mee aan de uitgave van de Volledig Werken van Multatuli. Dit jaar is het 150 jaar geleden dat het boek 'Max Havelaar' uitkwam.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl