Ingezonden persbericht


Samba Salad Hopscotch! bij Podium Mozaïek
Maandag 05 april, 14.00 uur

De Playground Band van Samba Salad neemt kinderen én volwassenen mee de straat op met "Hopscotch", de Engelse naam voor "Hinkelen. Swingende liedjes met gitaren, piano, contrabas, knallende flamencohakken en een breed palet aan trommels en percussie. Een energieke 'mestiza' mix met samba, flamenco, reggae, jazz, pop & salsa gebracht met humor, poëzie en oprecht kabaal. Nieuw eigen werk wordt afgewisseld met internationale kinderliedjes uit de wereldberoemde 'Putumayo Kids Playground' compilaties. Kortom : een oud spel wordt een nieuwe dansrage, zing, klap, dans, spring en speel mee met straatspelletjes en -liedjes uit Nederland en de rest van de wereld!

Zang, spel, dans, gitaren en andere snaren: Herman Link (NL), Zang, spel, dans en percussie: Rita Iny (Canada), Conga's, cajón, saxofoon, klarinet en percussie: José Perez (Uruguay), Basgitaar: Randy Winterdal (Curaçao), Vleugel, keyboard, accordeon, Dwarsfluit en zang: Jeroen Griep (NL), Flamencodans, zang en spel: Maya (NL).

Aansluitend op de voorstelling gaan Lanter & Fanter samen met de kinderen Backstage! Er is een kinderdisco in de foyer en kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan een fotografieworkshop.

Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191
Wanneer: maandag 5 april, 14.00 u
Voor: kinderen vanaf 3 jaar

Lanter & Fanter zijn dol op theater en op nieuwe dingen ontdekken. Ze wonen op de zolder van Podium Mozaïek en op zondag en woensdag komen ze naar beneden om mysterieuze en muzikale verhalen te horen, spannende avonturen uit alle windstreken mee te beleven en mee te gaan op ontdekkingstocht naar verre landen. Ga je mee?

Lanter & Fanter voorstellingen in Podium Mozaïek draaien om ontmoeting en beleving voor kleine en grote kinderen. Tijdens de (actieve) voorstellingen maken de kinderen op een speelse manier kennis met kunst & cultuur en met elkaar.

Aansluitend op de voorstelling kunnen de kinderen Backstage!: zelf toneelspelen, knutselen of dansen onder begeleiding van de artiesten, een kunstenaar of de toneelmeester. Backstage! is gratis, alleen voor kinderen en duurt een half uurtje.

Meer informatie over de familievoorstellingen bij Podium Mozaïek kunt u vinden op www.podiummozaiek.nl/Lanter&Fanter