Ingezonden persbericht


Maandag 5 april de spectaculaire kick-off van Selected

Uitgaan op maandag, het is weer eens wat anders dan de vrijdag of zaterdag. Op maandag weet je dat er louter liefhebbers komen, die écht willen feesten! Vandaar dat je vanaf maandag 5 april elke week los kan in club Home bij Selected. Wel even vrij nemen de dag erop...

Je mag echter pas meefeesten als je geselecteerd bent. De pasjes die je nodig hebt zullen worden uitgedeeld door partypeepz die nauw betrokken zijn bij de organisatie. Je kan je ook aanmelden via Hyves (www.selectedcrew.hyves.nl) of Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000905180065) Dan wordt bepaald of je geselecteerd bent voor Selected! Zo weet je dat alleen echte diehards van de partij zijn. Dus houd je ogen en oren goed open, want zonder pasje heb je geen entree!

Maar je doet het niet voor niets, want wat kan je verwachten als je dan eenmaal binnen bent? Een fijne combinatie van heerlijke muziek door jocks als Mavdio, Jay-B, Melly Mel, Mr Mike, Marvelous K en Abstract, gemixed met je vrienden en andere leuke mensen, een zomerse cocktailbar en exotische hapjes. Shake deze ingrediënten stevig door elkaar en je hebt Selected, een dansbare cocktail op maandagavond!

Het huiselijke concept van club Home past erg goed bij deze relaxte maandagavond die al vroeg begint. Het interieur is sfeervol en huiselijk zodat je je al snel thuis voelt op de drie verschillenden verdiepingen met ieder een eigen, totaal andere sfeer en verschillende muzieksoorten.

Je komt binnen in de Living Room, met een heuse open haard, boekenkast, lampen, diverse zithoekjes en sinds kort een dikke laag tapijt en de fijne, nieuwe rookruimte. De woonkamer is verder gevuld met gezellige banken en de muur is bekleed met fotolijstjes. Geen heimwee naar huis dus op maandag, maar een heerlijk gevoel van thuiskomen tijdens Selected.

Vanuit de Livingroom ga je naar boven naar de Bedroom. In de Bedroom zijn net als in de Livingroom vaak extra DJ's te vinden en daarnaast diverse zitjes, kussens en matrassen: de perfecte plek om even lekker bij te komen van het dansen of gewoon uitgebreid te chillen met een drankje of hapje.

Helemaal beneden vind je de Mainroom, the basement. Hier is een meer een rauwe underground sfeer, met veel verrassende details, zoals de ruim 900 lampjes boven de bar, en The Kitchen met bijbehorende potten, pannen en lepels.

Kortom: Selected is als een huisfeestje met al je vrienden om je heen, maar zonder de rommel de volgende ochtend. De ideale start van een geslaagde week!

Selected

Elke maandag in club Home vanaf 5 april

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Winterperiode: 20.00-01.00

Zomerperiode: 22.00-03.00

Entree: E10,- (alleen op vertoon van pasje toegang)

Muziekstijlen: Eclectic, R&B (boven) en house (beneden)

Line up: Mavdio, Jay-B, Melly Mel, Mr Mike, Marvelous K, Abstract

Hapjes & cocktails aanwezig

www.clubhome.nl


---- --