CDA afdeling Gelderland


Ingelaste extra Algemene Ledenvergadering

---

Dinsdag 6 april 2010, 20:00 uur

Beste CDA-vriendinnen en -vrienden,

Namens het Bestuur van CDA Gelderland, nodigen wij u graag uit voor een extra, ingelaste Algemene Ledenvergadering op dinsdag 6 april a.s. om 20:00 uur. Locatie: Hotel Arnhem (van der Valk), Amsterdamseweg 505, 6816 VK Arnhem.

Tijdklem

Alle afdelingen dienen hun amendementen voor 8 april in te dienen bij het landelijk partijbureau. Wij staan voor de enorme uitdaging om binnen een week ons huiswerk voor te bereiden en af te ronden. Wij vragen als dagelijks bestuur van de afdeling Gelderland uw begrip en medewerking.

In deze ledenvergadering zal gestemd worden over ingediende voorstellen voor amendementen op het conceptverkiezingsprogramma voor de Tweede Kamer verkiezingen van 9 juni 2010.

Verschijnen concept-verkiezingsprogramma

Naar verwachting wordt maandag 29 maart het
conceptverkiezingsprogramma bekend en verstuurd. Op dinsdag 30 maart vindt in Twello een landelijke voorlichtingsbijeenkomst plaats. Nadere inlichtingen daarover vindt u op http://bit.ly/dpElPC.

Indienen voorstellen amendementen

Voorstellen voor amendementen kunnen tot donderdag 1 april 17:00 uur worden verstuurd naar bureau@cdagelderland.nl De provinciale commissie Amendementen Tweede Kamer Verkiezingen*) zal de ingediende amendementen verzamelen en voorzien van een preadvies.

Het overzicht van de amendementen en preadviezen zal in de loop van zaterdag 3 april worden gepubliceerd op de website www.cdagelderland.nl Tijdens de ALV van 6 april wordt gestemd over deze amendementen.

Agenda

20.00 uur Opening


- door Herman Kaiser, voorzitter van CDA Gelderland

20.10 uur Behandeling van de amendementen


- daar waar bestuur en commissie een positief preadvies geven, wordt er direct gestemd


- daar waar bestuur en/of commissie een negatief preadvies geven, krijgt de indiener van het amendement gelegenheid een korte toelichting te geven, waarna er gestemd wordt

22.00 uur Sluiting (tijd afhankelijk van het aantal ingediende voorstellen)

Wij realiseren ons dat de in deze uitnodiging genoemde termijnen zeer kort zijn en dat het paasweekend ook in deze korte periode valt. We willen echter toch graag iedereen in de gelegenheid stellen om voorstellen tot wijziging van het programma te doen. Om dit binnen de landelijke termijnen te laten gebeuren, kan het helaas niet anders dan op deze manier. We hopen op uw begrip.

Wij zien u allen graag op 6 april a.s.!

Met vriendelijke groeten,

Herman Kaiser

Voorzitter CDA-Gelderland


*) De Commissie bestaat uit de volgende leden:

D.H.A. van Hemmen

G. Hungerink

I. van der Wielen

B.J. Keukenkamp

---

Geschreven door: Provincie Gelderland
Geplaatst op: 26-3-2010