Gemeente Helmond


Vervolg kwaliteitsimpuls Traverse

Vanaf dinsdag 6 april wordt gewerkt aan de zuidzijde van de Traversebrug. Hierdoor zijn tot half juni twee van de vier rijstroken afgesloten.

De afgelopen weken is er gewerkt aan de noordzijde van het viaduct van de Kasteel Traverse in Helmond. Er is nieuwe verharding aangebracht op het fiets- en voetpad en bij de aansluitende parallelweg bij de Rabobank. De werkzaamheden aan de noordzijde van de Traversebrug zijn hiermee voorlopig klaar. Vanaf dinsdag 6 april wordt gestart met de zuidzijde, aan de kant van het kasteel.

Twee rijbanen afgesloten

Het fietspad en het voetpad aan de zuidkant krijgen dezelfde verharding als aan de noordkant. De werkzaamheden duren van 6 april tot half juni. Vanaf zaterdag 3 april tot half juni zijn twee van de vier rijbanen op het viaduct afgesloten. De dubbele rijbaan richting Deurne is dicht en de dubbele rijbaan richting Eindhoven wordt verdeeld in één rijbaan voor de rijrichting Eindhoven en één rijbaan voor de richting Deurne.

Afrondende werkzaamheden

De komende periode zullen aan de noordzijde van het viaduct nog enkele afrondende werkzaamheden plaatsvinden. Het nieuwe hekwerk en de lichtmasten worden naar verwachting in juni geplaatst.
* Lees meer over het vervolg kwaliteitsimpuls Traverse