Gemeente Valkenburg aan de Geul

Reconstructie Grachtstraat

Op dinsdag 6 april 2010 start Aannemersbedrijf van Kaathoven BV met de uitvoering van de reconstructie van de Grachtstraat te Schin op Geul. Het project zal volgens planning uiterlijk 30 juli 2010 worden opgeleverd.

Â

De werkzaamheden beginnen bij de aansluiting van de Grachtstraat met de provinciale weg Strucht.

Tijdens FASE 1 van het werk (huisnr. 1 t/m. 30) is dit gedeelte NIET bereikbaar voor alle verkeer. Deze eerste periode, waarin de funderingslaag aangebracht wordt, duurt vanaf 6 april ongeveer 3 weken. De bestrating met klinkers gebeurt later. Hierna wordt gestart met FASE 2 (huisnr. 27 t/m. 90) en aansluitend met FASE 3 (huisnr. 50A t/m. 52).

Â

De bestrating wordt aan het einde van de werkzaamheden in één keer aangebracht.

Om de overlast enigszins te beperken wordt bij aanvang van de werkzaamheden aan
FASE 1 een tijdelijke rondweg aangelegd tussen de Grote- en Kleine Gracht inclusief een beperkt aantal tijdelijke parkeerplaatsen in het weiland achter hotel Bemelmans.

Â

Tijdens de werkzaamheden van FASE 1, 2 en 3 proberen wij het werk zo te plannen dat de hele Grachtstraat in de avonduren en in de weekenden bereikbaar is, over de funderingslaag, voor alle verkeer. Helaas kunnen wij geen 100% garanties geven dat de weg âs avonds daadwerkelijk bereikbaar is. Houdt u er rekening mee dat tijdens werkdagen van 7.00â17.00 uur de Grachtstraat onbereikbaar is gedurende de FASE waarin op dat moment de werkzaamheden plaatsvinden. U kunt uw auto daarom niet in de Grachtstraat parkeren. Wij vragen u elders te parkeren.

Â

De hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) zijn door gemeente Valkenburg aan de Geul in kennis gesteld van de werkzaamheden. Het huisvuil kunt u op de gebruikelijke dagen aan de straat zetten waarna de aannemer het afval komt ophalen en centraal neerzet aan de provinciale weg Strucht.

Â

Voor vragen of opmerkingen tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met
de heer M. Caumo van Ingenieursbureau DHV te Maastricht, toezichthouder van dit project. Telefoonnummer 06-50213546.

Â

Hartelijk dank voor uw begrip voor de tijdelijke overlast en voor uw medewerking tijdens de periode dat de Grachtstraat niet bereikbaar is.