Politie Drenthe

Dinsdag

Provincie Drenthe, 06-04-2010

Vrouw licht gewond na eenzijdig ongeval
PEIZE - Een 26-jarige vrouw uit Groningen raakte zondagmiddag gewond aan de Groningerweg bij een eenzijdig ongeval in Peize. De vrouw reed vanuit Groningen in de richting van Peize. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van de weg en botste ze met haar auto tegen een boom. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Zoals het nu lijkt, raakte ze licht gewond. Omstanders hebben in eerste instantie directe hulp verleend.

Auto rijdt tegen woning
RODEN Een 67-jarige vrouw uit Triemen reed zondagmiddag rond 15.30 uur met haar auto tegen een woning aan de Ceintuurbaan Noord. De bestuurster wilde haar auto parkeren in een parkeervak voor de woning. Zij verklaarde dat ze in paniek was geraakt en dat ze in plaats van het rempedaal het gaspedaal had ingetrapt. Ten tijde van de aanrijding waren wel mensen in de woning aanwezig. Niemand raakte gewond. Het rijbewijs van de bestuurster is inbeslaggenomen voor nader onderzoek.

Man aangehouden wegens mishandeling
ASSEN De politie heeft zondagavond een 36-jarige man (woonplaats nog niet bekend) aangehouden bij een woning aan de Vredeveldseweg in Assen. De man wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige man uit Assen en vernieling van een woning. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed
BEILEN Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een 37-jarige man uit Hooghalen aangehouden aan de Linthorst Homanweg in Beilen wegens het rijden onder invloed. De bestuurder blies op het bureau 240 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs ingevorderd

COEVORDEN Maandagmiddag heeft rond het middaguur de politie het rijbewijs van een 46-jarige inwoner uit Nieuwegein ingevorderd. De automobilist reed met te hoge snelheid over de N34 bij Coevorden. De man reed daar met een snelheid van 160 km. Ter plaatse is 100 de maximum snelheid. De politie heeft het rijbewijs inbeslaggenomen en tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.