Gemeente Oldebroek


Overige informatie uit het gemeentenieuws van dinsdag 6 april 2010

BESLUITENLIJST RAADSVERGADERING

Op grond van art. 23, lid 5, van de Gemeentewet dienen de besluitenlijsten van de raadsvergaderingen te worden gepubliceerd. Op de website van de gemeente Oldebroek, onderdeel "Bestuur en Organisatie", "Bestuur", "Gemeenteraad", "Besluitenlijst" zijn momenteel de lijsten van de vergaderingen van 9 maart 2010 en 11 maart 2010 opgenomen.

SCHIETOEFENINGEN
Woensdag 14 april, dinsdag 20 april en dinsdag 27 arpil worden er avondschietoefeningen gehouden op het ASK-terrein. In de periode van 12 tot en met 23 april zijn eveneens oefeningen gepland ter voorbereiding op de uitzending naar Uruzgan. Hierbij zullen voortdurend verplaatsingen plaatsvinden in de vierhoek die begrensd wordt door de gemeenten Oldebroek-Nijmegen-Utrecht-Huizen. De verplaatsingen gaan allemaal over de openbare weg onder begeleiding van de Koninklijke Marechaussee. Bij een aantal verplaatsingen zullen helikopters de konvooien begeleiden. Hoewel gebruik wordt gemaakt van het oefengebied met de openbare wegen zullen de acties tijdens de oefening zich zoveel mogelijk afspelen op militaire oefenterreinen. Er zal alles aan gedaan worden om hinder en overlast te voorkomen.

RONDJE POLITIEK
Wekelijks zendt de LOCO op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur het programma 'Rondje Politiek' uit. In de komende weken zijn aan de beurt: Woensdag 7 aprilCDA / VVD Woensdag 14 aprilPvdA / ABO