Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 12.30 uur

Utrecht, 06-04-2010

Aangehouden na inbraak

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een inbraak gepleegd in een garagebox. Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een garage aan de Balderikstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen renden twee mannen hard weg. Een man kon direct worden aangehouden en werd aan een hek vastgezet zodat de agenten hun handen vrij hadden om de andere man te gaan zoeken. Korte tijd later werd deze man ook in de omgeving aangehouden en de mannen, 34 en 37 jaar uit Moerkapelle en Burgh-haanstede werden ingesloten voor verhoor.

Roodlicht controle

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd van 07.45 uur tot 09.00 uur een roodlichtcontrole gehouden op de kruising Vondellaan/Croeselaan. In totaal werden 22 bekeuringen uitgeschreven voor het negeren van het rode verkeerslicht.

Inbraak in bedrijf

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een vermoedelijke inbreker aangehouden. Omstreeks 04.45 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in een bedrijf aan de Mariaplaats. Agenten gingen direct ter plaatse en een 33-jarige man uit Utrecht werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het is nog onbekend wat er is weggenomen uit de winkel.