Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversummer mishandeld in woning

Hilversum, 06-04-2010

Mishandeling

Hilversum, Van Nijenrodestraat, vrijdag 2 april, rond 20.30 uur. Op vrijdagavond 2 april rond half negen openende een 51-jarige bewoner van een huis aan de Van Nijenrodestraat in Hilversum, zijn voordeur nadat er werd aangebeld. De bewoner kreeg direct van een onbekende man een klap in zijn gezicht waardoor hij viel. Toen hij op de grond lag, werd hij nog een keer in zijn zij geschopt of geslagen. De onbekende man liep verder de woning in en duwde de 47-jarige vrouw van de bewoner hierbij aan de kant. Daarna verliet de man de woning weer. De bewoner is opgestaan, sloot de voordeur en zijn vrouw had inmiddels de alarmlijn gebeld. De bewoner is overgebracht naar het ziekenhuis waar vastgesteld werd dat hij een gebroken oogkas heeft en verwondingen in het gezicht. Er werden geen goederen gestolen uit de woning. Een onderzoek in de omgeving werd ingesteld en een buurtonderzoek werd gehouden. Het leverde geen aanhoudingen op. Een nader onderzoek naar het voorval is ingesteld.

Signalement: blanke man van 24-28 jaar oud, langer dan 1.65 meter lang met een breed postuur. Hij had een rond gezicht met bolle wangen en een kaal hoofd. Hij droeg een lichte spijkerbroek en een lichte trui. Een getuige heeft rond het tijdstip twee mannen zien wegrennen richting de Leemkuilen.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van dit voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.