Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 06-04-2010

Politie houdt drie mannen in leegstaande woning in Roosendaal aan

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmiddag kort voor 18.00 uur drie mannen (20, 21 en 22 jaar) uit Roosendaal aangehouden die in een leegstaand pand aan de Laan van België rommelden. Volgens een van hen lagen er nog spullen van hem in de woning en kon hij zonder een slot te forceren naar binnen. Een getuige zag het drietal in de woning gaan, vertrouwde het niet en belde de politie. Op het bureau kreeg de jongste verdachte een dagvaarding, de andere twee betaalden een transactie van 170 euro ieder.

Politie arresteert twee mannen na mishandeling bij verkeersruzie op A58

NISPEN/ULVENHOUT: De politie heeft zondagmiddag twee mannen (21 en 46 jaar) uit Breda aangehouden. Dat gebeurde op de Essenseweg in Nispen. De vader en zoon worden ervan verdacht een 38-jarige automobilist uit Sint-Kruis (België) te hebben mishandeld tijdens een verkeersruzie. Volgens het slachtoffer werd hij rond 17.15 uur op de A58 aangereden door een witte bestelauto. Toen hij in de buurt van de afslag
Ulvenhout op de vluchtstrook uitstapte om de schade te bekijken, stopte de andere auto ook en werd hij door de oudste verdachte met een honkbalknuppel geslagen. Daarna vertrokken de mannen weer. Het slachtoffer heeft een tijdlang achter hen gereden, terwijl hij contact met de politie had. In Nispen kon het tweetal uiteindelijk langs de kant van de weg worden gezet. De mannen zijn overgebracht naar het bureau.

Geld en sieraden buitgemaakt bij twee inbraken in Kamperfoelieflat

ROOSENDAAL: Bij twee woningen in de Kamperfoelieflat is zondag ingebroken. Dat ontdekten de bewoonsters bij thuiskomst zondagavond. In beide gevallen werd een deur geforceerd en de flats doorzocht. Bij de inbraken werden geld en sieraden buitgemaakt; de politie is een onderzoek gestart.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 06-04-2010 13:49 | © Regio Midden en West Brabant |