Gemeente Baarn

Verdere uitbreiding van de dienstverlening aan de bezoekers van het gemeentehuis

Eind januari 2010 is, in het kader van de verdere uitbreiding van dienstverlening aan de burger, een zuil geplaatst in de hal van het gemeentehuis. Deze zuil is geplaatst, direct na de 2e toegangsdeur rechts, bijna op de plek waar vroeger het oude bonnetjesapparaat was bevestigd.
Daar kunnen bezoekers die, nu nog hoofdzakelijk voor de producten van de afdeling Burgerzaken komen, direct, zonder tussenkomst van de receptiebalie, hun volgnummer pakken. Het verkrijgen van een bon via de dames van de receptie blijft natuurlijk mogelijk.

Via een modern touch screen kan de bezoeker zelf zijn product uitzoeken en daarvoor een bon ontvangen. Via het grote scherm bij de balies van Burgerzaken kan de klant zien, wanneer hij aan welke balie geholpen wordt. Op een gedeelte van dit scherm worden bovendien op dit moment oude gebouwen getoond die de gemeente in onderhoud heeft. Het multifunctioneel gebruik van dit scherm staat dit toe. In de toekomst kan dit verder worden uitgebreid met informatie van en over Baarn. Bij de balie van bouwzaken is ook een scherm geplaatst.

In de loop van 2010 kan via de zuil in de hal, maar ook eveneens nog via de receptiebalie, een bon worden verkregen voor de producten van bouwzaken. Ook zal loket Wonen, Zorg en Welzijn aan de nieuwe zuil worden toegevoegd.