Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep vernieling nest

Nederasselt, 06-04-2010 o In een natuurgebied bij Nederasselt werd zondag 4 april, eerste paasdag, een ooievaarsnest vernield. Het nest was nagenoeg afgebouwd en door de vernieling is het ooievaarspaar verdwenen. Namens de natuurstichting werd dinsdag aangifte gedaan van vernieling. De politie roept getuigen op zich te melden.

Zondagavond 4 april tussen 20 en 21 uur werd een ooievaarsnest in het natuurgebied in Nederasselt vernield. De twee palen die het nest hooghielden zijn vermoedelijk omgezaagd. Het nest stond in het natuurgebied dat tussen de Broekstraat en Maasdijk ligt in Nederasselt. De voorzitter van de natuurstichting deed dinsdag 6 april aangifte van de vernieling.

Oproep
De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over deze vernieling. Daarnaast is het mogelijk dat passerend verkeer dat over de Broekstraat of Maasdijk reed iets heeft waargenomen die bewuste zondagavond tussen 20 en 21 uur dat kan bijdragen aan het onderzoek. Mocht u informatie hebben, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of mocht u uw informatie anoniem kwijt willen kan dat via het nummer 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 06-04-2010 17:33 | © Regio Gelderland-Zuid |