Ingezonden persbericht

Nieuw bij ArkeFly: STRANDBESTEMMING PORTO DE GALINHAS IN BRAZILIË

. ArkeFly vliegt vanaf 6 april wekelijks elke dinsdag naar de luchthavens João Pessoa en Fortaleza in Brazilië

Rijswijk, donderdag 28 januari 2010 - Holland International voegt een gloednieuwe strandbestemming aan haar productfolio toe: Porto de Galinhas in Brazilië.
Vanaf 6 april vliegt ArkeFly één keer per week op dinsdag in tien uur tijd naar deze nieuwe bestemming, in combinatie met Fortaleza, noordelijker gelegen in Brazilië.
Holland International biedt een negendaagse vakantie naar Porto de Galinhas inclusief vlucht, accommodatie en transfers al vanaf E 599. De nieuwe Brazilië brochure van Holland International wordt vanaf 10 februari onder de reisbureaus verspreid.

Paradijselijk Porto de Galinhas
Porto de Galinhas staat bekend om haar stranden; het zijn naar verluid de beste stranden van Brazilië. De combinatie van kristalhelder water, wit zand, wuivende palmbomen en de altijd schijnende zon maken het één van de aantrekkelijkste plekken om een zonvakantie te vieren. Daarnaast is het een ideale plek om watersporten als surfen of duiken te beoefenen. Porto de Galinhas heeft overdag een levendig centrum en 's avonds een bruisend uitgaansleven. In de natural pools kun je natuurlijk baden voor de kust, ze zijn ook zeer geschikt om te snorkelen. Ook cultuurzoekers komen aan hun trekken: Porto de Galinhas ligt nabij de steden Recife en Olinda, culturele pareltjes met schitterende architectuur.

Exclusief bij Holland International: RIU Enotel Porto de Galinhas
Holland International werkt op Porto de Galinhas exclusief samen met RIU Hotels & Resorts. Het paradepaardje uit het aanbod van Holland International is hier dan ook het RIU Enotel Porto de Galinhas, de eerste RIU vestiging in Brazilië. Het nieuwe vijfsterren hotel is gelegen op een eerste klas locatie aan zee, omgeven door tropische tuinen. In deze tuinen liggen twee zwembaden, er is een speeltuin en een miniclub voor de allerkleinsten. Het uitgebreide en gezonde gastronomische aanbod wordt aangevuld met de All Inclusive Service 24 uur per dag. Gasten kunnen gebruik maken van de spa met een breed aanbod van behandelingen, sauna, massages, binnenzwembad, hydro massagebad, beautysalon en fitnessruimte. Daarnaast wordt dagelijks een activiteitenprogramma geboden voor volwassenen en kinderen van 4 tot 12 jaar.

Holland International & ArkeFly in Brazilië
Luchtvaartmaatschappij ArkeFly vliegt vanaf 6 april één keer per week op dinsdag naar de gloednieuwe luchthaven van João Pessoa en die van Fortaleza in Brazilië.
Vanuit João Pessoa biedt Holland International de strandbestemmingen Pipa, Tibau do Sol en het nieuwe Porto de Galinhas aan. Vanuit de luchthaven van Fortaleza biedt Holland International de strandbestemmingen Fortaleza, Canoa Quebrada en Cumbuco aan.



Ingezonden persbericht