Gemeente Leudal


Nieuws

Symposium `Zorg in positie' op 6 april

De gemeente Leudal organiseert op dinsdagmiddag 6 april het symposium Zorg in positie: de toekomst van de (zieken)huiszorg in Midden-Limburg.

Het symposium is vooral bedoeld voor professionals in de (ziekenhuis)zorg en biedt u de mogelijkheid om vanuit een breed perspectief en actuele ontwikkelingen in een inspirerende omgeving ideeën en inzichten over (ziekenhuis)zorg uit te wisselen met strategische ketenpartners uit de hele regio.

Ideeën opdoen en uitwisselen
Het symposium is een kans om van gedachten te wisselen met vakgenoten, professionals uit andere, relevante sectoren én vertegenwoordigers van patiënten- en cliëntenorganisaties. Bovendien zijn de presentaties van vier gerenommeerde sprekers zeker de moeite waard. o mevrouw drs. V.J.W.C. Esman-Peeters (directeur Markt en Consument, Ministerie van VWS)
o de heer prof. dr. H.J.J.M. Berden (voorzitter Raad van Bestuur, St. Elisabeth ziekenhuis en hoogleraar TiasNimbas Business School) o de heer dr. J Coolen (teammanager Kosten, Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie)
o de heer ir. G.J. van Zoelen (voorzitter Raad van Bestuur, Vlietland ziekenhuis)

De dagvoorzitter is de heer prof. dr. Th.W.A. Camps (bestuursvoorzitter, Berenschot B.V.)

Aanmelden kan via www.zorginpositie.nl