Gemeente Borsele

Ontwerp bestemmingsplan 's-Heer Abtskerke, gedeelte Colenshoek II, 2e fase, 2010

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om woningen aan In de boogerd te 's-Heer Abtskerke te realiseren. Daarnaast is in het plan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om op termijn de woningbouw in Colenshoek II verder af te ronden.

Inhoud richtlijnen beeldkwaliteit

In het kader van het ontwerp bestemmingspaln zijn er ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit "Colenshoek 's-Heer Abtskerke II, 2e fase" opgesteld. Deze richtlijnen fungeren als communicatiemiddel en toetsingskader bij onder meer aanvragen om bouwvergunning. De gemeente wil met de richtlijnen beeldkwaliteit bereiken dat er een architectonische samenhang ontstaat tussen de toekomstige woningen.

Terinzagelegging

Vanaf 7 april 2010 t/m 18 mei 2010 liggen zowel het ontwerp bestemmingsplan als het ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad 'Bestemmingsplannen'. Om het plan op te roepen vult u daarna in het venster 'ID' de plancode Nl.IMRO.0654.BPHAII2F2010 in.

Het is mogelijk dat er gedurende bovengenoemde termijn, aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage worden gelegd.
Publicatie ontwerp bestemmingsplan
Publicatie ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit