Gemeente Borsele

Ontwerp bestemmingsplan Kern Nieuwdorp, gedeelte Lancaster 2010

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op de voormalige bedrijfslocatie van het transportbedrijf Boot&Buteijn ongeveer 73 woningen te realiseren in diverse woningcategorieën.

Inhoud richtlijnen beeldkwaliteit

In het kader van het ontwerp bestemmingsplan zijn er ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit "Lancaster" opgesteld. Deze richtlijnen fungeren als communicatiemiddel en toetsingskader bij onder meer aanvragen om bouwvergunning. De gemeente wil met deze richtlijnen bereiken dat er een architectonische samenhang ontstaat tussen de toekomstige woningen.

Terinzagelegging

Vanaf 7 april 2010 t/m 18 mei 2010 ligt zowel het ontwerp bestemmingsplan als het ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit ter inzage op het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand.

Het ontwerp bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen via de landelijke website

www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is oproepbaar door het tabblad 'Bestemmingsplannen' aan te klikken. Daarna vult u in het veld 'ID' de plancode NL.IMRO.0654.BPNDLC2010 in.

Â

Het is mogelijk dat er gedurende bovengenoemde termijn nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage worden gelegd.

Â
Publicatie ontwerp bestemmingsplan
Publicatie ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit