Gemeente Borsele

Ontwerpbesluit artikel 110A Wet geluidhinder

Inhoud ontwerpbesluit

In het ontwerp bestemmingsplan âKern Nieuwdorp, gedeelte Lancaster 2010â wordt voorzien in de bouw van ± 73 woningen. Op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder is het noodzakelijk, vooruitlopend op het daadwerkelijk realiseren van deze woningbouw, voor deze locaties een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te
stellen. Â
Burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele hebben het voornemen om voor de te realiseren woningen in het plan Lancaster 2010 in Nieuwdorp ambtshalve een hogere grenswaarde vast te stellen. De kern Nieuwdorp is gelegen binnen het bestemmingsplan âHerziening geluidzone Sloegebiedâ. De locatie ligt binnen de zone tussen de 50 dB(A) en 55 dB(A). Burgemeester en wethouders wensen een grenswaarde vast te stellen van maximaal 55 dB(A) voor de woningen in het plan âKern Nieuwdorp, gedeelte Lancaster 2010â.

Tervisielegging

Vanaf 7 april 2010 t/m 20 april 2010 ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. De stukken zijn digitaal in te zien op deze website. Het is mogelijk dat gedurende bovengenoemde termijn aanvullende relevante stukken en gegevens ter inzage worden gelegd.

Publicatie