Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Segafredo wederom exclusieve partner in 2de micaffè -concept

Reeuwijk, 6 april 2010 - Maas International heeft Segafredo Zanetti opnieuw als exclusieve espresso supplier voor de nieuwe vestiging van het espressobarconcept micaffè gekozen. Het tweede micaffè filiaal is vandaag, 6 april, geopend aan de Dr. van Deenweg 13 in Zwolle.

Het concept is ditmaal gebouwd op een B2B locatie. micaffè ligt tussen een aantal hoogwaardige bedrijven en biedt gratis parkeergelegenheid en WiFi aan. De locatie beschikt over 45 zitplaatsen waar de consument kan genieten van haar kopje thee, warme hotchoc, smoothie, zuivel, soep, versbelegde broodjes, panini's, vers fruit en natuurlijk top espresso van Segafredo.

'We zijn verheugd met de keuze van Maas international om Segafredo wederom als espresso supplier op te nemen in de impostante lijst met partners. micaffè is een modern en kwalitatief hoogstaand concept waar Segafredo uitstekend bij past', aldus Guido van As van Segafredo Zanetti.

Bij de opening start micaffè met de To Stay en To Go service. Later zal het nieuwe concept To Deliver worden gelanceerd. Bij To Deliver kan er een bestelling worden geplaatst die later op locatie wordt afgeleverd.

Bedenker van het micaffè concept, Maas International, is gevestigd in Son en Breugel en is marktleider in de grootzakelijke markt als het om vending gaat. Dit concept wordt door Maas International in eigen exploitatie uitgerold binnen de muren van de groot zakelijke markt, overheden, zorg, onderwijs en industrie. Maas International neemt het volledige traject van ontwerp, bouw, inrichting en bemanning uit handen en stelt hier hoge eisen aan. micaffè heeft naast Segafredo sterke partners o.a. FrieslandCampina, Ben & Jerry's, KPN Hotspots en Unox Soup Factory.

Voor meer informatie ga je naar www.micaffe.com en www.segafredo.nl

Noot voor de redactie,