Gemeente Dalfsen

Fit & Gezond in Overijssel

06-04-2010

Een provinciaal onderzoek naar de leefstijl van inwoners van Overijssel

Vanaf dinsdag 6 april kunnen 24.000 inwoners van Overijssel een postkaart in de brievenbus verwachten met daarop de oproep om deel te nemen aan een provinciaal onderzoek. Initiatiefnemer van dit onderzoek, de provincie Overijssel, wil graag meer inzicht krijgen in de hoeveelheid dagelijkse beweging van Overijsselse inwoners. Via de speciaal opgerichte website www.fitengezondinoverijssel.nl kan een vragenlijst ingevuld worden en maken deelnemers kans op mooie prijzen!

Het onderzoek, uitgevoerd door Sportservice Overijssel en 20 Overijsselse gemeenten, wordt gehouden onder volwassenen (18-65 jarigen). De gemeente Dalfsen staat achter dit onderzoek en heeft een lijst van 1.200 willekeurig gekozen inwoners verstrekt. Het is voor het onderzoek belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deelnemen. Ook als u nooit sport of weinig beweegt, kunt u deelnemen. Uw anonimiteit is volledig gegarandeerd.

Wij vragen uw medewerking aan dit onderzoek. Dit kost u ongeveer 10 minuten. Op de postkaart die u wellicht ontvangen heeft staat een unieke inlogcode waarmee u op www.fitengezondinoverijssel.nl de vragenlijst kunt invullen.
Fit en gezond