Ingezonden persbericht


Populaire Engelstalige boeken nu ook in assortiment Cosmox

Webshop breidt opnieuw assortiment uit

Vianen, 6 april 2010 - Webshop Cosmox, altijd alles gratis bezorgd, start vandaag met de verkoop van 60.000 populaire Engelstalige, leverbare, titels in het boekenassortiment. Op termijn zal het aantal Engelstalige boeken verder worden uitgebreid. De webshop merkt dat er een significante vraag is naar Engelstalige titels, met name fictie en managementliteratuur zijn populair.

Verdere uitbreiding Cosmox
"De uitbreiding van ons boekenassortiment is een logische stap en past in onze groeistrategie. We verkopen momenteel zo'n 80.000 Nederlandstalige boeken en we kijken continue naar mogelijkheden om ons aanbod uit te breiden en de site te optimaliseren," zegt Pieter Middendorp, directeur Cosmox. "We willen steeds beter aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Onlangs hebben we bijvoorbeeld ons aanbod games uitgebreid tot zo'n 3000 leverbare titels en in de toekomst wordt de site vernieuwd."

Gratis verzending
Cosmox is een snel groeiende webshop en inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 550.000 producten op het gebied van boeken, muziek, film en games. De online winkel rekent geen verzendkosten.

Kijk voor het assortiment op: http://www.cosmox.nl/engelse-boeken.

Over Cosmox

Cosmox, gestart in 2006, is een snelgroeiende webwinkel en heeft een assortiment van meer dan 500.000 producten op het gebied van boeken, muziek, film en games. Cosmox rekent geen verzendkosten en heeft daarmee een onderscheidende positie tussen de webwinkels. Cosmox voldoet aan de eisen van de officiële certificering van het Thuiswinkelwaarborg. Cosmox is sinds 2008 eigendom van vijf ondernemers verenigd in de Nederlandse investeringsmaatschappij Clearwood. Kijk voor meer informatie op: www.cosmox.nl.

###