Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Yubify voegt een nieuwe dimensie toe aan internet en iPhone Het eerste local discovery systeem met plaats én tijd

Amsterdam, 6 april 2010 - Yubify is een nieuwe web- en iPhone-app die vanaf vandaag beschikbaar is via www.yubify.com en iTunes. Yubify onderscheidt zich van andere applicaties omdat het zoeken gebeurt op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats én tijd. Het resultaat van je zoekopdracht is daardoor verrassend precies. Yubify geeft live informatie over winkels, hotels, restaurants, musea, films, concerten, treinen en nog veel meer. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onder meer samengewerkt met Weekendjeweg.nl, DiningCity.com en Uitburo.

Een nieuwe dimensie
Daniel Polak, één van de oprichters van Yubify: "Ongestructureerd wereldwijd zoeken zal worden ingehaald door gestructureerd lokaal ontdekken. De vraag die wij ons daarom stelden was: hoe kun je uit een overvloed aan gegevens die informatie filteren die voor jou relevant is. De sleutel ligt volgens ons in het toevoegen van de dimensie tijd. Het is ons gelukt om persoonlijke voorkeuren, plaats én tijd te bundelen in één applicatie, daarin zijn we uniek. Met Yubify haal je meer uit je leven doordat je overal en altijd beter kunt kiezen, daar was het ons om te doen."

Yubify in de praktijk
Op weg naar het station check je de actuele vertrektijden met Yubify en blijkt je trein 5 minuten vertraging te hebben. Omdat je in de stad aangekomen wat wilt eten, zoek je met de applicatie naar een goed Indonesisch restaurant dat vandaag open is en waar je met pin kunt betalen. Na het eten besluit je nog naar de film te gaan en kijk je op Yubify of je favoriete film in de buurt draait. Uiteindelijk heb je in de buurt een goedkoop hotelletje nodig, met kamers tot 75 euro en Wi-Fi, en je wilt graag met American Express betalen. Met Yubify is al deze informatie en nog veel meer altijd live beschikbaar.

Partners

Om te zorgen dat de informatie live, gedetailleerd en persoonlijk is, werkt Yubify onder andere samen met Weekendjeweg.nl (hotels), DiningCity.com en Eet.nu (restaurants), Museumkaart (musea), Uitburo (evenementen), Lennoc (luchthaven info), MrMovie (films en bioscopen), Alarmeringen.nl (P2000) en LeasePlan (occasions). In de nabije toekomst zullen nog meer partners zich bij Yubify aansluiten, zodat de informatie steeds completer en verfijnder wordt.

Yubify your world
Met deze lancering voegt Yubify een nieuwe dimensie toe aan internet en iPhone. Maar ook een nieuwe dimensie aan het leven van iedereen die de deur uit gaat om iets leuks te doen. Dit gebeurt onder het motto: Yubify your world. Yubify maakt je leven plezieriger doordat je met minder moeite ontdekt wat je allemaal kunt doen, overal en altijd. Ga naar www.yubify.com of download Yubify.

EINDE PERSBERICHT

Yubify

Yubify is een internet startup opgericht in 2009 door een groep ervaren ICT-ondernemers. Het Amsterdamse bedrijf richt zich in eerste instantie op de Nederlandse markt. Het afgelopen jaar heeft een team van ruim tien ICT-specialisten samengewerkt aan de ontwikkeling van Yubify. Die ontwikkeling zal ook na de introductie doorgaan. Er wordt hard gewerkt aan toevoeging van nieuwe features, uitbreiding van partners en categorieën en versies voor andere platforms. In nieuwe releases zullen onder andere zelflerende personalisatie, aanbiedingen en transacties toegevoegd worden. Ook introductie in andere landen zal in de nabije toekomst plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op www.yubify.com/overons

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:


Ingezonden persbericht