Gemeente Nuth


Milieuvergunning De Vries brandbeveiliging & opleidingen BV

Het Dagelijks Bestuur van de Intergemeentelijke Milieudienst Beek-Nuth-Stein maakt bekend, dat het bij besluit van 6 april 2010 aan De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen BV te Nuth een

oprichtingsvergunning ingevolge artikel 8.1 van de Wet milieubeheer heeft verleend.

Â

Deze vergunning betreft het bedrijf voor brandbeveiligingsystemen en opleidingen gelegen aan de Industriestraat 3 te Nuth.

Â

Aan deze vergunning zijn ter bescherming van het milieu voorschriften verbonden.

Â

Inzage

Het besluit, de aanvraag en de overige van belang zijnde stukken liggen van 15 april 2010 tot en met 26 mei 2010 ter inzage in het gemeentehuis te Nuth tijdens de openingstijden en bij de Intergemeentelijke Milieudienst Beek-Nuth-Stein, Business Park Stein 108 (3e etage) te Elsloo, op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur en op woensdag doorlopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Â

Beroep

Met ingang van de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt kan gedurende zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtÂspraak van de Raad van State.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen met betrekking tot het ontwerp-besluit naar voren heeft gebracht.

Â

Het beroep dient te zijn gemotiveerd en in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA âs Gravenhage. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de beroepstermijn.

Â

Indien tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep is

ingesteld kan tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening aan de Voorzitter van voornoemde Afdeling worden gedaan. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Â

Informatie

Intergemeentelijke Milieudienst Beek-Nuth-Stein, telefoonnummer 046-4363514.
Tegen betaling worden daar ook kopieën van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Â

Het Dagelijks Bestuur van de

INTERGEMEENTELIJKE MILIEUDIENST BEEK-NUTH-STEIN,

Namens het bestuur,

Administratief juridisch beleidsmedewerkster, I.Castermans