TANDBERG stelt Jan Roggeveen aan als Business Development Manager


AMSTERDAM, 20100406 -- TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele videoconferencing-oplossingen, heeft Jan Roggeveen (43) aangesteld als Business Development Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor marktontwikkeling en het adviseren bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen door middel van videocommunicatie. Hierbij concentreert hij zich op de publieke sector, volgens Jan Roggeveen een groeimarkt. "Vooral daar waar het gaat om openbare veiligheid en orde is het belangrijk snel en efficiënt met elkaar te kunnen communiceren. Ook als men niet bij elkaar in één ruimte zit. Videoconferencing en telepresence zijn ideale oplossingen om juist in dat soort situaties ingezet te worden", aldus Jan Roggeveen.

Om de voordelen van videoconferencing en telepresence bij organisaties onder de aandacht te brengen en de groei voort te zetten, is TANDBERG voortdurend op zoek naar mensen met passie voor visuele communicatie. Jan Roggeveen heeft in het verleden gewerkt voor Nortel als Territory Account Manager, waar hij verantwoordelijk was voor het uitwerken van Unified Communications oplossingen voor klanten. Daarvoor was hij via Avensus onder andere betrokken bij het door de EU-gesubsidieerde SUPHICE project, gericht op het beveiligd uitwisselen van geclassificeerde informatie tussen EU-lidstaten ter bevordering van de Europese veiligheid.

Jan Roggeveen vertelt zelf over zijn aanstelling: "Het faciliteren van videoconferencing en telepresence in bedrijfsprocessen zie ik als een persoonlijke uitdaging. Vooral de publieke sector vaart wel bij efficiënte en heldere communicatie waarbij `het nieuwe werken' centraal staat. Samen met het team van TANDBERG kunnen wij op dit vlak het verschil maken. Van de passie en expertise die hier heerst, word ik erg enthousiast. Als ik dat gevoel kan overbrengen op mijn klanten en hen de voordelen van videoconferencing en telepresence kan laten ervaren is mijn missie geslaagd."





Ingezonden persbericht