Ingezonden persbericht


FOR IMMEDIATE RELEASE

Gouda/Eindhoven, 6 april 2010
PERSBERICHT

Every Angle en INSynQ geven hun samenwerking een formele status door INSynQ te benoemen tot 'Every Angle Project Partner'.

INSynQ gaat zich als Every Angle Project Partner vooral richten op het definiëren en implementeren van KPI dashboards met behulp van de Every Angle Dashboard Engine. Door externe partners te benoemen krijgt Every Angle de mogelijkheid om enerzijds aan de toegenomen vraag te voldoen en anderzijds de toepassing van Every Angle te verrijken met aanvullende competenties.

"Verbetertrajecten raken dikwijls gefrustreerd door het niet kunnen aantonen van de verbeteringen en het ontbreken van de flexibiliteit om nieuwe zaken te kunnen meten. Met de hulp van de Every Angle software ondersteunen wij efficiënt en effectief verbetertrajecten bij onze relaties met de juiste informatie. Every Angle maakt ons verbetermodel, bij wijze van spreken, 'lean', aldus René de Veer, bij INSynQ verantwoordelijk voor Marketing, Sales en Alliances.

"Het verbetermodel van INSynQ gaat ervan uit dat processen alleen beheerst en verbeterd worden als er inzicht in de processen bestaat. Hiervoor zijn metingen vereist. Every Angle levert 'meten is weten'. De INSynQ consultants 'weten wat te meten'. Zij hebben de kennis om met Every Angle verbeterpunten inzichtelijk te maken en daar vervolgens verbeteracties aan te koppelen, zowel als het gaat om hoe SAP gebruikt wordt als de manier waarop bedrijfsprocessen zijn ingericht", aldus Jacques Adriaansen, General Manager bij Every Angle.

Over INSynQ, www.insynq.nl
INSynQ ondersteunt haar klanten bij de realisatie van organisatie-veranderingen door proceskeuzes en de inzet van ICT hulpmiddelen te insync-en. Onze project managers, architecten en consultants zijn ondernemende en innovatieve mensen die pragmatische oplossingen genereren voor alle 'stakeholders'. Voor meer achtergrond informatie kunt u contact opnemen met René de Veer, 040-800 1500.

Over Every Angle, www.everyangle.com
Every Angle is een software systeem waarmee gebruikers in seconden businessvragen beantwoorden op basis van SAP data. Het systeem interpreteert namelijk automatisch SAP ERP data en presenteert het vervolgens als begrijpbare businessinformatie. Daardoor is het mogelijk om snel en flexibel businessanalyses en overzichten te maken, ongeacht de complexiteit van het SAP systeem of de achterliggende bedrijfsprocessen.