Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 6 april 2010

7-jarige Robin vindt eerste zilveren knikker!

Afgelopen vrijdag opende Avonturenpark Hellendoorn haar poorten. Daarmee ging ook het evenement Spellendoorn van start. Tijdens Spellendoorn kunnen kinderen op jacht gaan naar een echte gouden knikker ter waarde van 2500 euro.

Kinderen ontvangen tijdens Spellendoorn een gratis sticker verzamelboekje bij de entreepoort van Avonturenpark Hellendoorn. Door het spelen van de spellen in het park kunnen ze stickers verdienen voor in hun verzamelboekje. Daarnaast wordt iedere goede oplossing beloond met een gratis knikker.

Tussen alle knikkers heeft Avonturenpark Hellendoorn tien zilverkleurige knikkers verstopt die recht geven op een plek in de finale. De eerste zilverkleurige knikker werd op 2e Paasdag gevonden door de 7-jarige Robin Dommerholt uit Rijssen. Op 4 juli is Robin een van de tien deelnemers aan het finalespel, die kans maakt op de echte gouden knikker.

www.hellendoorn.nu
============================================

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 2 april t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. Een 3 Parken Pas voor Walibi World, Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 89,- per persoon. Alle abonnementen kunnen online besteld worden via www.avonturenpark.nl/abonnementen. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep heeft zich gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigt attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.