Politie Zeeland


---


W-567-2010 Woninginbraak, Vlissingen
Tussen zondag 13.00 en maandag 23.00 uur werd ingebroken in een woning in de Vredehoflaan in Vlissingen.
Men kwam binnen door het forceren van een deur. De woning werd doorzocht en er werd een televisie gestolen. Uit de schuur, die aan de woning vast zit werden drie fietsen gestolen. De waarde vaan de gestolen goederen is onbekend. Een buurtonderzoek heeft niets opgeleverd.

W-568-2010 Diefstal houten palen, Middelburg

Maandag tussen 23.30 en 23.50 uur werden van een bouwterrein in de Westerscheldestraat in Middelburg een tiental houten palen gestolen.
Door de verklaring van een getuige kon even na de diefstal op de Nieuwe Vlissingseweg een 35-jarige Vlissingse automobilist aangehouden, die de palen in zijn auto had liggen en bekende deze van het bouwterrein te hebben meegenomen.

W-569-2010 Ongeval in bedrijfspand in Vlissingen
In een bedrijfspand aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen is dinsdagochtend een 26-jarige Vlissingse man gevallen.
De man wilde op een ladder naar de zolder klimmen. De ladder gleed weg en de Vlissinger kon zich nog net vastgrijpen aan de rand van de zolder. Daarna viel hij enkele meters naar beneden en liep letsel op aan zijn voet. In eerste instantie werden de ambulance en de heli gewaarschuwd. Het letsel viel echter mee en de man is zelfvoor behandeling naar de huisartsenpost gegaan.

W-570-2010 Eenzijdig verkeersongeval in Domburg
Op de Schelpweg in Domburg is maandag rond 02.30 uur een auto, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit de gemeente Veere, over de kop geslagen.
De auto kwam ondersteboven op de dijk tot stilstand. Een 33-jarige man uit dezelfde gemeente, die als inzittende in de auto zat, lag beneden aan de dijk. Beiden verkeerden onder invloed van alcohol. Ze zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat de man enkele gekneusde ribben had opgelopen. Van hen allebei werd een bloedproef afgenomen.





Politie Zeeland