Hilton HHonors biedt snelle wegen naar gratis verblijf

Verdien een gratis nacht na vier verblijven of kies dubbele punten

MCLEAN, Va.--(BUSINESS WIRE)-- 20100405 --

Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor Hilton Worldwide’s portefeuille van hotelmerken en basis voor 25 miljoen leden, heeft vandaag zijn nieuwste promotie aangekondigd, Fast Ways to Free Stays. Van 6 april tot en met 30 juni 2010 kunnen leden een gratis nacht krijgen nadat ze vier verblijven achter de rug hebben of dubbele punten verdienen voor alle verblijven in de deelnemende hotels: Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels en Homewood Suites by Hilton.

Om te kunnen profiteren van het Hilton HHonors’ Fast Ways to Free Stays aanbod moeten leden zich eerst registreren op hhonors.com/freestays en overnachten in een van de deelnemende Hilton Worldwide hotels. Er is geen grens aan het aantal bonuspunten of gratis nacht certificaten die men kan verdienen.

“Omdat het HHonors programma blijft groeien, streven we ernaar aanvullende voordelen te kunnen bieden aan trouwe leden en nieuwe leden te helpen sneller beloningen te krijgen,” aldus Jeff Diskin, Senior Vice President, Global Customer Marketing, Hilton Worldwide.

HHonors leden die ervoor kiezen om vier keer te verblijven kunnen hun gratis nacht certificaat inwisselen zonder geblokkeerde data en capaciteitscontroles gedurende maximaal een jaar nadat het certificaat is uitgegeven bij een van de deelnemende 3500 hotels in 81 landen.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors is een gewaardeerd gastenbeloningsprogramma dat mensen die vaak reizen een snelle manier biedt om de beloningen te verdienen die ze het liefst willen. Het is het enige gastenbeloningsprogramma dat punten en kilometers biedt en geen geblokkeerde data en capaciteitscontroles kent in meer dan 3500 hotels. Leden kunnen dubbel voordeel behalen en voor hetzelfde verblijf zowel HHonors punten als airmiles verdienen, voor vrijwel elk tarief, bij de deelnemende hotels: Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Naast het inwisselen van HHonors punten voor extra nachten kunnen Hilton HHonors leden ook punten inwisselen voor goederen, pakketvakanties, unieke ervaringsbeloningen enzovoort. Het lidmaatschap van HHonors is gratis. Reizigers kunnen zich online inschrijven door een bezoek te brengen aan Hilton HHonors.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het belangrijkste hospitality-bedrijf ter wereld. Het bestrijkt alle aspecten van de accommodatiesector, van luxueuze full-service hotels en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Al 90 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, service, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met de wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. Onze merken bestaan uit meer dan 3500 hotels in 81 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het spaarprogramma van wereldklasse: Hilton HHonors.

Bezoek voor meer informatie over het bedrijf www.hiltonworldwide.com.

Algemene voorwaarden

Geldig voor verblijven van HHonors leden tussen 6-4-10 en 30-6-10 in alle deelnemende hotels. Meld u aan op www.hhonors.com/freestays voordat u incheckt voor uw eerste verblijf. Kies één van de twee aanbiedingen. Uw keuze is definitief. Als u kiest voor “Gratis nacht na vier verblijven of tien nachten” en vier maal verblijven of 10 nachten tussen 4-6-10 en 30-6-10, wordt een gratis nachtcertificaat verzonden binnen zes weken vanaf het vierde verblijf of tiende nacht, welke hiervan het eerst valt. Het gratis nachtcertificaat is geldig gedurende één jaar bij alle hotels in de portefeuille van Hilton Worldwide, met uitzondering van alle Hilton Grand Vacation en timeshare/huur vestigingen. Als u “Double Base Points Per Stay” kiest, krijgt u dubbele basispunten voor verblijven tussen 4-6-10 en 30-6-10. “Double Base Points” betekent dat u een bonus krijgt die gelijk is aan het aantal basispunten verdiend tijdens uw verblijf. Bonuspunten verdiend op basispunten tellen niet mee voor de kwalificatie op VIP-niveau. Op Hilton HHonors™ lidmaatschap, verdienen van Points & Miles™, en inwisselen van punten zijn de algemene voorwaarden van HHonors van toepassing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, 703-883-5803

scott.carman@hilton.com