Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Feestelijke high tea in de servicepunten

---

Feestelijke high tea in de servicepunten

19 maart 2010

In Oost-Watergraafsmeer vindt op woensdag 7 april van 15.00 - 17.00 uur een feestelijke high tea plaats. Aan deze high tea wordt meegewerkt door leerlingen van banketbakkersschool De Berkhoff, ROC van Amsterdam en Gert Jan Hageman, eigenaar van restaurant De Kas. De leerlingen strijden deze dag om de high tea bokaal.

Portefeuillehouder Willem Paquay maakt aan het slot van de middag het winnende leerlingenteam bekend. Bewoners van stadsdeel Oost-Watergraafsmeer kunnen in alle servicepunten gratis genieten van de high tea. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geef u snel op.

High tea bokaal
De leerlingen strijden op 7 april 2010 om de high tea bokaal. 's Ochtends treffen ze de laatste voorbereidingen voor de high tea, onder toeziend oog van Gert Jan Hageman. Hij zal de leerlingen begeleiden bij het bereiden van de high tea. 's Middags assisteren de leerlingen in de servicepunten bij het inrichten van het buffet, het dekken van de tafels en de bediening tijdens de high tea. Een jury onder voorzitterschap van Willem Paquay, portefeuillehouder Zorg en Welzijn in stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, gaat 's middags langs de servicepunten om de producten te proeven. Ook let de jury op zaken als communicatie met de gasten. Om 17.00 uur zal de voorzitter het winnende leerlingenteam bekend maken. De andere juryleden zijn: Gert Jan Hageman, eigenaar van restaurant De Kas en de ambassadeurs Jong en Oud in het stadsdeel: Shady Abdel Atty en Ria van Greven.

Ontmoetingsplekken voor jong en oud
Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer organiseert de high tea om de aandacht te vestigen op de vele activiteiten in de vijf servicepunten: de Kastanjehof, De Gooyer, Tesla, Brinkhuis en 't Hoeckhuys. Het zijn ontmoetingsplekken voor jong en oud, waar inwoners van het stadsdeel terecht kunnen voor allerlei activiteiten, informatie of een maaltijd. In de servicepunten is een gastheer of gastvrouw aangesteld, die bezoekers welkom heet met een kopje koffie of thee. De high tea is een mooie gelegenheid voor inwoners van het stadsdeel om kennis te maken met het servicepunt in hun eigen buurt.

Deelnemende servicepunten
U kunt zich telefonisch aanmelden bij een van volgende servicepunten. Er zijn geen kosten verbonden aan de high tea. Per servicepunt kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen.

`T Hoeckhuys: 020 462 33 53

Kastanjehof: 020 462 69 48

Tesla: 020 561 10 20

Het Brinkhuis: 020 462 03 31

De Gooyer: 020 462 67 00

high-tea