Uitnodiging voor de Pers: Opening Dinalog 7 april 2010

24/03/2010 15:58

Dinalog

Geachte redactie,

Op woensdagmiddag 7 april aanstaande zal demissionair minister van Economische Zaken, mevrouw Maria van der Hoeven, in Breda het Dutch Institute for Advanced Logistics -Dinalog- officieel openen.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 Inloop & registratie

16.00-16.30 Instructie & toelichting én persoonlijke noot

16.30-17.30 Plenair programma met onder meer de officiële handeling door de

17.30 Toost

17.30-20.30 Doorlopend programma met:


- informatie


- entertainment


- netwerkactiviteiten


- receptie en buffet

Tijdens het doorlopend programma zal in een aantal korte presentaties onder andere in worden gegaan op de First Call for Proposals. Daarnaast zullen er door MKB-leden van Dinalog Friends demonstraties gegeven worden over innovatie in de logistiek.

Ik nodig u namens Willem Heeren (voorzitter bestuur Dinalog), Commissaris van de Koningin Provincie Noord-Brabant Wim van der Donk en de Burgemeester van Breda, Peter van der Velden van harte uit om bij de opening aanwezig te zijn.

Samen met bedrijfsleven, universiteiten, hogescholen, brancheorganisaties en met support van de verschillende overheden wil Dinalog Nederland de komende jaren opnieuw op de internationale kaart zetten als logistieke topper; als marktleider op het gebied van het regisseren van transnationale goederenstromen.

Dinalog heeft de resultaten van de eerste 'Call for Proposals' voor R? projecten in behandeling en ligt daarmee goed op schema. De belangstelling van bedrijfsleven, inclusief MKB, en universiteiten stemt optimistisch. Hetzelfde geldt voor de eerste indruk die de deskundigen kregen van de projectvoorstellen. Eind mei wordt -na advies van het 'International Scientific Advisory Committee'- definitief beschikt, zodat projecten deze zomer starten.

In mei en juni worden de inschrijvingen voor demonstratie- en onderwijsprojecten opengesteld.

In verband met de organisatie (niet in de laatste plaats vanwege wat logistieke verrassingen) is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt.

U kunt dat doen door een email met uw contactgegevens te sturen naar zijp@dinalog.nl.





http://www.dinalog.nl