Twynstra Gudde


Joep Rozendal loopt marathon op de Noordpool

Op 7 april 2010 loopt Joep Rozendal, adviseur bij Twynstra Gudde, een marathon op de Noordpool. 42.195 meter hardlopen bij een temperatuur van ongeveer veertig graden onder nul. Hij is hiermee de tweede Nederlander die deze sportieve uitdaging aangaat. De marathon op de Noordpool vindt dit jaar voor de 7de keer plaats.

Een prachtige sportieve uitdaging maar ook een mooi vehikel om zijn ideeën rondom persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen. Want dat is zijn ambitie. Om zijn twee passies, hardlopen en persoonlijk leiderschap, samen te laten komen op een droomplek als de Noordpool.

Het is zijn doel eraan bij te dragen dat mensen in zijn omgeving meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. Het behalen van persoonlijke doelen vraagt focus en volharding. Volharding die niet is op te brengen als je het doel niet voortdurend voor ogen houdt. Het helpt daarbij om het doel zo concreet mogelijk te stellen. Hoe concreter het doel is, hoe beter je je daarop kan richten. Zo wel mentaal als fysiek. En dat maakt het makkelijker te volharden, en uiteindelijk je doel te bereiken.

Via http://www.twynstraguddeblog.nl/noordpool/ kunt u Joep Rozendal volgen.