Gemeente Medemblik

Hoe goed kan jij mikken?

Sportservice West-Friesland organiseert in samenwerking met de gemeente Medemblik SportBuurtWerk. De komende twee weken zijn weer leuke nieuwe activiteiten te beleven, waaronder basketbal, zwemmen en freerunning. Hebben jij en je vrienden zin om iets anders te doen. Geen probleem, de sportbuurtwerker heeft verschillende sportmaterialen bij zich.

Sportaanbod
Op woensdag 7 april kan kennisgemaakt worden met freerunning in gymzaal de Munt te Medemblik van 13.00 tot 15.00 uur. Woensdag 14 april staat zwemmen in de spotlights van 13.00-15.00 uur in zwembad Zuiderzee in Medemblik. Ben je voor 13.00 uur voor de ingang van het zwembad, dan kan je gratis mee naar binnen! Op vrijdag vindt de activiteit plaats op wisselende locaties van 15.30 tot 17.30 uur. Ook op vrijdag 9 april kan iedereen gezellig komen freerunnen, dit keer in gymzaal Nibbixwoud te Nibbixwoud.

Kan jij goed mikken?

Kom dan vrijdag 16 april bij je kunsten vertonen bij het basketballen in sporthal 't Span te Wognum. De activiteiten zijn bedoeld voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar. Alle activiteiten zijn gratis en kunnen zonder aanmelden bezocht worden. Na schooltijd wat leuks doen, kom dan gezellig sporten met je vrienden!

Samenwerking met lokale verenigingen
Staat de sport van uw vereniging in het programma? Dan zoeken wij graag de samenwerking. Dit geeft de deelnemende jeugd gelijk de mogelijkheid om met uw vereniging kennis te maken en eventueel lid te worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, tel: (0229) 287700 of per e-mail info@sportservicewestfriesland.nl.