Gemeente Lingewaard


Politieke Avond op woensdag 7 april 2010

Op woensdag 7 april vindt de Politieke Avondplaats, aanvang 19.30 uur, in Vergaderzaal 1, tegenover het gemeentekantoor te Huissen. Belangstellende burgers kunnen de vergadering bijwonen en hebben tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van het recht om bij een agendapunt tijdens de vergadering in te spreken op de aan de orde zijnde voorstellen. Daarnaast kan door hen, bij agendapunt 2, ook worden ingesproken over onderwerpen die niet op de agenda staan.

Van de wens om gebruik te maken van het spreekrecht, dient tevoren melding te worden gemaakt bij de raadsgriffie (tel. 026-3260461), zodat daarmee tijdens de vergadering rekening kan worden gehouden.

De agenda van de vergadering en de beschikbare agendastukken zijn te downloaden op de pagina van de gemeenteraad. Kies de gewenste vergadering; u ziet dan de agenda met te behandelen onderwerpen. Door middel van een klik op "toon details" kunt u de beschikbare stukken raadplegen.

Overigens liggen deze stukken ook ter inzage in de informatiehoeken van de gemeentekantoren in Huissen en Bemmel.

De agenda voor de Politieke Avond ziet er als volgt uit:

Agendapunt

en portefeuille-houder

Woensdag 7 april: Cluster RBEV (Ruimte)

Wdn. Voorzitter: T. Janssen

Aanvang: 19.30 uur


1

Opening


2

Spreekrecht burgers


3

Vaststelling van te bespreken onderwerpen


4

Mededelingen en/of stukken ter kennisname


5

Terugkoppeling uit samenwerkingsverbanden


6.1

FC

Vaststelling bestemmingsplan Huissen Nielant ir. Molsweg (HOV)

6.2

FC

Behandeling van bezwaarschriften tegen het raadsbesluit tot vestiging van een voorkeursrecht voor het gebied Driegaarden te Huissen