ADO Den Haag
De vierde ADO Den Haag Ladies Night in het ADO Den Haag Stadion
Met dit jaar als thema "Gooische Vrouwen"

Op woensdag 7 april aanstaande vanaf 18.30 uur vindt de ADO Den Haag Ladies Night plaats in het ADO Den Haag Stadion. Met verschillende stands en een spectaculaire modeshow waar zes ADO Den Haag spelers aan meedoen belooft het een geweldige avond te worden.

De ADO Den Haag Ladies Night is speciaal opgezet voor de vrouwen van de sponsoren van ADO Den Haag en wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Dit jaar is het thema "Gooische Vrouwen".

Deze avond is gericht op de interesses van de vrouw. De bezoeksters kunnen verschillende stands bezoeken met allerlei producten op het gebied van mode, make-up, sieraden en accessoires.
Vervolgens worden de gasten getrakteerd op een modeshow, gepresenteerd door modellenbureau Dyon Caractère.
De ADO Den Haag spelers die deze avond meelopen zijn Aleksandar Rankovic, Pascal Bosschaart, Ahmed Ammi, Lorenzo Piqué, Charlton Vicento en Barry Ditewig!
Na de modeshow is er een after-party in de Business Club met niemand minder dan de zangers
van RE-PLAY.

De ADO Den Haag Ladies Night vindt plaats op woensdag 7 april, van 18.30 tot 0.00 uur in de Business Club en het Business Club Restaurant van het ADO Den Haag Stadion. De pers is van harte uitgenodigd vanaf 19.00 uur.