Gemeente Amersfoort
Activiteitenkalender B&W Amersfoort 7 april t/m 18 april 2010

Vrijdag 9 april
11.00 uur
Het bedrijf van de familie Wolfshaar is als eerste boerderij in Eemland gecertificeerd als educatieboerderij. Ter gelegenheid hiervan overhandigt wethouder Van Daalen het certificaat.
Locatie: Zeldertseweg 10 te Hoogland.

14.00 uur
Wethouder Boeve is aanwezig bij de Werkconferentie over huisvesting en werkplekken voor de creatieve sector in de regio Utrecht, georganiseerd door Xpert CMKB (HKU).
Locatie: dB's oefenstudio's CAB-Random 100 te Utrecht.

15.00 uur
Wethouder Luchtenveld is aanwezig bij de Springparty. Zinnig beheer & meer, Stadsherstel Midden Nederland en NV Wonen boven winkels kijken terug op de periode na de vestiging in het pand de Stad van Cahen.
Locatie: Muurhuizen 104 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij een presentatie van het eindproduct van Project Woordenschatjes, een project waarbij kinderen van 0-12 jaar via kunst op een speelse en toegankelijke wijze in aanraking komen met taal.
Locatie: Coninckstraat 58 te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Boeve en wethouder Hekman zijn aanwezig bij de Theaterpremiere 'Het geheugen van Lupo Thomas' een filmvertoning over Vathorst. Muzikant Spinvis heeft zich laten inspireren door de vraag 'Waar draait Vathorst om?' en dit verbeeld in beeld en muziek. Hij bedenkt een wonderlijk verhaal rondom sleutelmaker Ludo Thomas.
Locatie: Theaterzaal van het ICOON, Leeghwater 1-3 in Vathorst te Amersfoort.

Zaterdag 10 april
10.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt een welkomstwoord tijdens de beëdigingsceremonie van het 50 Natresbataljon.
Locatie: het Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Vrijdag 16 april
17.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper maakt de jury- en publieksprijswinnaars bekend in het kader van de tentoonstelling Boom!ng. De tentoonstelling geeft een overzicht van vijftig architectuur- en stedenbouwkundige projecten die de afgelopen 10 jaar in Amersfoort zijn gerealiseerd. Hiermee wordt 10 jaar Architectuurprijs afgesloten.
Locatie: Kunsthal KAdE, Smallepad 3 te Amersfoort.

Zaterdag 17 april
11.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet de medewerkers van het organisatieadviesbureau Dutch welkom tijdens de Rode Loper Dag. Het bedrijf heeft zich onlangs in Amersfoort op De Hoef gevestigd.
Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,