Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

The Moorings lanceert Nederlandstalige website

Rotterdam, 7 april 2010 * * *The Moorings, aanbieder van wereldwijde zeil-, power- en crewed jachtvakanties wil na het succes op de Franse en Britse markt zich nu ook op de Nederlandse consument richten. Het presenteren van de gloednieuwe interactieve internetsite www.themoorings.nl is een belangrijk middel om dit doel te verwezenlijken.

Klanten boeken nu online de perfecte reis en stippelen zelf vaarroutes uit. Het interactieve element tussen vakantiegangers en het product is zeer effectief. Klanten van The Moorings wisselen ervaringen uit en bereiden zich zo nog beter voor op hun ideale luxueuze vaarvakantie. "Met deze website deelt iedereen spontaan belevenissen met elkaar. Zo brengen mensen hun enthousiasme op elkaar over en zien hun droomvakantie werkelijkheid worden", aldus woordvoerder van The Moorings Nederland, Annemarieke Andeweg.

Met deze webpagina wordt een nieuw product op de Nederlandse markt gebracht: de verhuur van de gebruiksvriendelijke Powercat. Hiermee trekt The Moorings de Nederlandse liefhebber van vaarvakanties over de streep. De Powercat is een gemakkelijk te besturen type catamaran, een vaarbewijs is niet nodig! Voor nog meer gemak kunnen de jachten ook door een schipper bestuurd worden. Zelfs een kok aan boord kan de vakantiegangers culinair verwennen. De boten zijn te huur in wateren rond o.a. Thailand en de Seychellen en staan garant voor een luxueuze, avontuurlijke vakantie. "De Powercat is van alle gemakken voorzien en biedt een onvergetelijke ervaring in de mooiste wateren ter wereld voor een aantrekkelijke prijs", aldus Andeweg.