Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 31 maart 2010

HEEL NEDERLAND BLIJFT WAKKER VOOR RAMON

credits: 3FM
BNN-TALENT GAAT RADIO MAKEN BIJ 3FM IN DE NACHT

Tussen 6.00 en 10.00 uur in de ochtend heeft Rámon Verkoeijen het écht te druk. Ook kon hij geen gaatje vinden in de middag van 16.00 tot 19.00 uur. Giel, Coen en Sander kunnen dus opgelucht ademhalen, want het allerbelangrijkste talent van de Nederlandse radio heeft gekozen voor een plekje in de nacht: de personalityshow Rámon is vanaf 7 april iedere woensdag en donderdagnacht van 01.00 tot 04.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM.

De nacht van 3FM is de plek waar de talenten van de 3FM Radio DJ opleiding radio maken en zich kunnen ontwikkelen. De vierentwintigjarige Rámon Verkoeijen (met een streepje op de a) is nieuwkomer aan de opleiding. Helemaal vers op 3FM is Rámon niet. Hij klust al een tijdje zwart bij als stagiair van BNN-dj Timur Perlin in Timur Open Radio. Rámon: 'Mijn eigen programma is nog niet eens begonnen en sommige elementen er uit zijn nu al legendarisch. Zoals de Rode Telefoon waar alleen maar leuke mensen op bellen. Maar hé... ik ben nogal druk momenteel. Mijn stylist komt net binnen voor een doorpas. Tja, als je radio maakt moet je er wel een beetje leuk bij lopen.’

Rámon maakte 2 jaar lang radioprogramma's bij lokale en regionale omroepen. Na een stage bij Yorin FM ging hij aan de slag bij radiozender Caz! waar hij samen met Timur Perlin een middagprogramma maakte. Sinds 2009 maakt hij met Timur prime time in het weekend Timur Open Radio bij BNN op 3FM.

Rámon is (van dinsdag op) woensdag en (van woensdag op) donderdag te beluisteren van 01.00 tot 04.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM.


Ingezonden persbericht