Dura Vermeer

Ede - 07 april 2010

Eerste woningoplevering binnen Het Nieuwe Landgoed

Wethouder Simon van de Pol van de gemeente Ede heeft de sleutel van de eerste woning van het project Het Carré, een realisatie van Dura Vermeer Bouw Hengelo binnen Het Nieuwe Landgoed, aan de nieuwe bewoners overhandigd.

Familie Ruijterkamp had de eer om de sleutels van de eerste woning van Het Nieuwe Landgoed in ontvangst te nemen. ''''We hebben altijd al in een witte woning willen wonen. We zijn destijds naar de inschrijvingen voor Het Nieuwe Landgoed in Restaurant L''Orage geweest. Ons neefje adviseerde deze woning. Het is een hoekwoning, de lichtinval is zeer goed, ook kijken wij straks uit op het park.'''' Om het project legt de gemeente een gezamenlijk open park aan, dat de gemeente tevens onderhoudt.

Het project
Project Het Carré is het eerste van zes woningbouwprojecten die binnen Het Nieuwe Landgoed gerealiseerd worden. Het Carré bestaat uit 54 ruime herenhuizen rond een groen binnenhof met een parkeerplaats. De komende weken krijgen de overige kopers binnen de eerste fase van Het Carré de sleutels overhandigd.

Direct bewoonbaar pakket
De modelwoning binnen het Carré was zaterdag 27 maart 2010 tijdens de NVM Open Huizen Dag de best bezochte woning in Ede. Dertig mensen namen kennis van de modelwoning A, een ruime eengezinswoning. Bijzonderheid hierbij was het scherp geprijsde direct bewoonbaar pakket dat door ontwikkelaars Dura Vermeer en BPF Bouwinvest werd aangeboden aan toekomstige bewoners. Binnen het pakket worden opties aangeboden als vloer- en wandafwerkingen, een keuken en tuinaankleding, die ervoor zorgen dat de toekomstige bewoner snel zijn woning kan betrekken.

De Parkrandwoningen
De verkoop van de tweede fase van de Parkrandwoningen, het tweede project binnen Het Nieuwe Landgoed, loopt op dit moment en ook hier zijn nog enkele woningen beschikbaar. Van de eerste fase van de Parkrandwoningen zijn echter alle woningen verkocht. Eind mei start hier de bouw. Binnen Het Nieuwe Landgoed worden in totaal circa 600 woningen gerealiseerd.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.hetnieuwelandgoed.info