Ingezonden persbericht


Persbericht

Barendrecht, 7 april 2010

Ruud Goulooze benoemd tot Country Manager Benelux van Autodesk

Autodesk, Inc, wereldwijd marktleider in 2D- en 3D ontwerpsoftware, heeft Ruud Goulooze (50) aangesteld als Country Manager Benelux. In zijn nieuwe functie is Goulooze verantwoordelijk voor de activiteiten van Autodesk in Nederland, België en Luxemburg. Hij zal zich vooral richten op het uitwerken van Autodesk's groeistrategie in de regio, waarbij het nog beter inspelen op de veranderende behoeften van klanten centraal staat.

Goulooze kijkt uit naar deze uitdagende functie bij Autodesk: "De sterke groeistrategie en de industriefocus van Autodesk spreken mij erg aan. Bovendien loopt binnen Autodesk een transitietraject waarbij we verschuiven van een productgeoriënteerde naar een oplossingsgerichte organisatie. We willen ons nog meer profileren als 'trusted advisor'. Hierbij staan de wensen en behoeften van de eindgebruiker centraal. Ik vind het belangrijk om de nauwe samenwerking met de channel partners te behouden en te versterken, zodat we samen kwalitatief hoogstaande producten op maat kunnen blijven bieden aan de eindgebruikers."

Goulooze licht verder toe: "Juist in onzekere economische tijden en dynamische marktsituaties is het belangrijk om nog meer uit te gaan van de behoeften van je klanten. Door onze innovatieve software- oplossingen stellen wij onze klanten in staat om hun concurrentiepositie te versterken. Hierbij zullen we continu bekijken welke ondersteuning Autodesk kan bieden met een breed product portfolio, technisch specialisten, marketingcampagnes en sales-specialisten. Blijven luisteren en helder en open communiceren met zowel onze channel partners als de eindgebruikers zijn volgens mij de tools waarmee we de komende jaren groei kunnen realiseren in de Benelux-regio."

Goulooze heeft bijna 20 jaar ervaring in de IT-sector, waar hij verschillende nationale en internationale managementfuncties bekleedde. Voordat hij bij Autodesk begon, werkte Goulooze bij Allegro als Global Director Partner Sales & Programs. Daarvoor was hij bij Novell verantwoordelijk voor de wereldwijde partnerprogramma's. Hij begon zijn carrière bij Novell als sales- en distributiemanager, waarna hij verder groeide tot EMEA Partner Sales Director en Commercieel Directeur bij Novell Nederland.

Goulooze werkt vanuit het Benelux-kantoor van Autodesk in Barendrecht.


---