Gemeente Ameland


Ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Waldastraat/Commandeurstraat in Nes

Burgemeester en wethouders van Ameland maken, ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan âNes Burgemeester Waldastraat-Commandeursstraat (recreatiewoningen)â. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de wens om recreatiewoningen te vernieuwen en in aantal uit te breiden tussen de Burgemeester Waldastraat en de Commandeursstraat te Nes Ameland, kadastraal bekend gemeente Nes, sectie A, nummers 4576 en 4716.

Â

Tegen het ontwerpbesluit kan een ieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage met ingang van 8 april tot 20 mei 2010. Tot uiterlijk deze datum kunt u mondelinge en schriftelijke zienswijzen indienen. Aangegeven dient te worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben. Het loket Vergunningen en Toezicht is voor publiek op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Vergunningen en Toezicht via het algemene telefoonnummer (0519) 555 555.

Â

Voor meer informatie over dit ontwerpbestemmingsplan kunt u kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl of klik op onderstaande link:

Â

Ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Waldastraat/Commandeurstraat in Nes