Ingezonden persbericht


Managers Netwerk Nederland (MNN) is hét landelijke en dynamische netwerk voor directeuren, managers en andere leidinggevenden met visie en ambitie, die in een informele setting zakelijke en smakelijke contacten onderhouden.

PERSBERICHT
Raamsdonkveer, 7 april 2010

De drie finalisten in de verkiezing Topvrouw van het Jaar 2010 zijn bekend!

Na een spannende voorronde behoren de volgende topvrouwen tot de finalisten die gaan strijden om de titel Topvrouw van het Jaar 2010: (in alfabetische volgorde)
* Jeannine Peek, algemeen directeur Content en Unique,
* Melanie Schultz van Haegen, directeur Zorginkoop Achmea,
* Isabelle Spindler-Jacobs, directeur Retail Heineken Nederland. Slotmanifestatie
De winnares wordt tijdens de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers op donderdag 10 juni 2010, in een feestelijke ambiance op het Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort bekend gemaakt.

Thema
Het thema voor de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers 2010 is: Leadership anno 2015 - Een vrouwelijke blik in de directiekamer van de toekomst. Hoe leiderschap er in de toekomst gaat uitzien, is een vraag voor iedereen en wat diversiteit daarbij voor rol speelt, is een issue voor vrouwen én mannen. Het onderwerp staat in ieder geval garant voor een boeiende discussie!

Jury
De jury, bestaande uit de winnaressen van de afgelopen vier jaar, te weten Colette Cloosterman-van Eerd (commercieel directeur Jumbo Supermarkten), Lidy Hartemink (directeur Gezondheidszorg Univé-VGZ-IZA-Trias), Caroline Princen (lid Raad van Bestuur ABN Amro) en Conny Braams (directielid Unilever Spanje) én juryvoorzitter Aad Veenman, voorzitter van de Commissie Monitoring Talent naar de Top en voormalig president-directeur van de NS, bepaalt uit de drie bovengenoemde Topvrouwen de winnares. De voltallige jury is ook aanwezig op donderdag 10 juni!

Nieuw dit jaar!
Dit jaar vindt voor de eerste keer de uitreiking van de KriDaTie JongTalentTrofee plaats! We willen daarmee de jonge vrouwelijke talenten (maximale leeftijd 30 jaar) die met ambitie onderweg zijn naar de top, in het zonnetje zetten.

Organisatie
De verkiezing wordt dit jaar voor de zesde maal georganiseerd door (Vrouwelijke) Managers Netwerk Nederland (MNN). De organisatie die tevens al zestien maal de verkiezing van de Topman van het Jaar heeft georganiseerd.

Managers Netwerk Nederland is een netwerkorganisatie die door middel van thema-avonden, seminars en dinerbijeenkomsten managers uit bedrijfsleven, non-profitorganisaties en overheid de gelegenheid biedt elkaar te ontmoeten.