Ingezonden persbericht


Alternate scoort met interactief e-zine ALTtime

Ridderkerk, 7 april 2010 - Alternate's interactieve elektronische magazine ALTtime slaat duidelijk aan. De eerste editie verscheen afgelopen december en heeft in de eerste maand al 10.000 unieke bezoekers aangetrokken, die per bezoek 7 pagina's (van de in totaal 8 pagina's) hebben bekeken. Bij elkaar goed voor meer dan 70.000 pageviews. Ook is gebleken dat bezoekers de tijd nemen om ALTtime te lezen: gemiddeld 3:20 minuten per bezoek. Daarbij komt nog dat meer dan 2500 bezoekers hebben deelgenomen aan de prijsvragen.

(cid:image007.jpg@01CAD654.412A2B40)Alternate wil dit succes graag prolongeren met een nieuwe editie. In deze tweede editie aandacht voor - hoe kan het ook anders - het komende WK in Zuid-Afrika. Zo is er een gratis(!) WK-poule te vinden. Deze poule is makkelijk en snel in te vullen en er zijn mooie prijzen te winnen. Denk onder andere aan een LG LED TV, een LG HB600 Home Cinema Set, een LG BD560 Blu-ray speler of een voetbal BBQ.

Verder in ALTtime 2: een interview met Rob van Someren, DJ van Radio Veronica; de 'favorite toys' van Jan Heemskerk; aandacht voor ToyStory 3 van Disney en een Rotterdamse primeur. Die primeur betreft gratis draadloos internet voor bewoners, bezoekers en toeristen van de havenstad. In het centrum kan met een pc of smartphone met WIFI gratis gesurft worden via Rotterdam Hotspot. Daarnaast is er op het Hotspot-netwerk allerlei informatie te vinden op het gebied van winkelen, uitgaan, openbaar vervoer en nog veel meer.

Ook dit keer bevat ALTtime weer een prijsvraag, met als prijs een compleet kostuum op maat. Die prijsvraag is bedoeld voor ondernemers. Voor ondernemers zijn goede pc's, met de juiste specificaties en de juiste software, onmisbare zakelijke hulpmiddelen. Alternate levert voor deze doelgroep PC's met het 'OndernemersPC'-keurmerk. Wie nu zo'n PC koopt, maakt kans op een maatpak met shirt van Zano.

ALTtime is interactief, zeer visueel georiënteerd en geeft informatie over uiteenlopende onderwerpen. Het is een uitbreiding van de mediamiddelen die Alternate inzet om de consument beter te informeren en te ondersteunen met een aankoopbeslissing. Daarnaast maakt ALTtime het mogelijk om de aandacht te vestigen op andere, maatschappelijke zaken die Alternate belangrijk vindt.

Over Alternate
ALTERNATE Nederland, gestart in 1998, biedt een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën opereert ALTERNATE als e-logistics leverancier al 10 jaar succesvol met een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. ALTERNATE staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vijf jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info ALTERNATE als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde ALTERNATE al twee keer als Beste Webwinkel en de ALTERNATE Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid. Voor meer informatie: www.alternate.nl